Home

Welkom op de website van Rayon Zaanstreek-Waterland. Deze website is opgezet om alle informatie voor de verenigingen van ons rayon op één plek te verzamelen.

Een deel van de website is afgeschermd, hiervoor hebben de verenigingen een inlognaam en wachtwoord ontvangen. Vraag hiernaar bij uw secretariaat!

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u mailen naar secretariaat@turnrayonzw.nl.

Nieuws

Mededeling vanuit Beekbergen

Beste allemaal,

Je zult het vast hebben gehoord tijdens het persmoment van afgelopen maandag. Helaas kan t/m 19 januari 2021 niet meer binnen getraind worden door alle gymsporters.

Dit heeft helaas consequenties voor de wedstrijden. Waar wij vorige week nog aangaven dat er in januari geen wedstrijden georganiseerd zullen worden,

vragen wij je bij deze om de datum op te schuiven naar 1 maart. Dit heeft te maken met het feit dat de sporters een hele periode niet hebben kunnen trainen.

We willen je vragen om eerst te genieten van de feestdagen die er aan komen, voordat jullie hierover na gaan denken.

Wij begrijpen dat we enorm veel van je vragen, je hebt de afgelopen tijd wel bewezen hoe flexibel je bent, daarvoor willen wij je enorm bedanken!

Hele fijne maar vooral gezonde feestdagen gewenst en tot volgend jaar!

Namens de afdeling Sporters & Fans,

Bianca Wieman, Els van de Mast, Herman Jansen, Marcel Verstraten, Manon Crijns, Melissa Schoppers & Peter Verheul

Geplaatst op 2020-12-30

Inschrijvingen staan open voor de 2e en 3e wedstrijd

Het loket is weer geopend op 1 november en er kan tot 1 december ingeschreven worden

Geplaatst op 2020-11-11

Verenigingen

De Beukers logo Brinio logo CCO logo DEV logo Gymnet logo Hercules logo Ilpenstein logo Kracht en Vlugheid logo Kwiek logo Lycurgus logo Mauritius logo Olympia logo Sparta logo Swift logo Wilskracht logo

Advertenties

Advertentie Esther turnpakjes